Om LINIE LIFESKILLS och Sigun Sjöberg 

LINIE LIFESKILLS drivs som en fristående gren tillsammans med företaget LINIE AB.

Från att enbart ha verkat inne i företag och organisationer tar Sigun nu även emot privata klienter i KBT behandling, stresshantering, mindfulness och handledning/coaching.

 

Dina KBT besök 

Ett besök är ca 45 min långt men du kan boka dubbeltimmar, det upplevs ofta effektivt. 

Återbud

Behöver du avboka en tid ska du göra det senast 2 dagar före besöket. Uteblir du utan att ge återbud debiteras du fullt belopp.

Betalning

Du kan betala med kort eller faktura 

Tystnadsplikt

Terapeuten har tystnadsplikt. Det betyder att vi inte lämnar ut information om dig utan ditt medgivande. (Undantaget är brott mot barn, då har terapeuten rapporteringsskyldighet.)       

Erfarenhet och Utbildning

Sigun Sjöberg har arbetat som verksamhetsutvecklare och utbildare i 13 år och har erfarenhet från både privata och offentliga organisationer. Sedan 2012 utbildad KBT terapeut (steg1) och Mindfilnessinstruktör, INLPTA Master Practitioner, Coaching, Ledarskap, Högskoleutbildning i Statskunskap, Pedagogik, Kommunikationsvetenskap, Historia.

Steget till KBT var en naturlig utveckling från den coaching och utbildningsverksamhet som hon bedrivit i olika former sedan 1999. I egen regi sedan 2003.

Några av dem som genom åren har valt att samarbeta med LINIE och Sigun Sjöberg är: 

Folktandvården i Sörmland  Transportstyrelsen  SMHI  Linde Aga Gas  Migrationsverket  Finet  Karlskoga energi  Forbo Flooring  Sveriges Lantbruks Universitet Umeå  Hyresgästföreningen m.fl. 

 

"Trivia" 

Sigun har för det mesta varit något av en doldis som verkat inne i olika verksamheter och inte gjort så stort väsen av sig i offentligheten. Uppdragen har för det mesta kommit på rekommendation från nöjda kunder. I samband med att hon nu tar emot privata klienter i KBT tar hon nu även steget ut på nätet.  

Som för de flesta har livet varit en krokig väg fram till i dag. Sigun har gett sig i kast med diverse olika saker som från att bre smörgåsar till långtradarchaufförer, sy teaterkostymer till att vara slottsguide och museipedagog, driva internationella projekt och vara chef och mycket mer. Allt, tillsammans med fantastiska möten med människor, har givit erfarenheter och kunskap och hon lär sig varje dag!

Utgångspunkten har hon i Örebro men reser en hel del över hela Sverige. 

Livet kryddas av man och två katter, fantastiska vänner, och familj! Hon gillar att se när det växer, förstå sammanhang och frågan hon ofta ställer är: "Varför då?" 

- Lever du som du lär? Frågar många.      - Nej inte alltid, men jag försöker varje dag!   

Några favoritordspråk är:  

"Ja, jag har gjort misstag! Livet kom inte med instruktionsbok!"

"Det tar en livstid att lära sig att leva!"